Beşiktaş’ın RB Leipzig ile oynayacağı maçı Rus hakem Sergei Karasev yönetecek.

UEFA Şampiyonlar Ligine Porto galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, gruptaki ikinci maçında Alman ekibi RB Leipzig ile Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. Salı günü oynanacak karşılaşmada Rus hakem Sergei Karasev düdük çalacak. Konuk RB Leipzig, ilk maçında Monaco ile 1-1 berabere kalmıştı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Öte yandan Beşiktaş, RB Leipzig ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcular antrenmanı salonda yaptığı rejenarasyon çalışması ile tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada yapılan ısınma ve streching çalışması ile antrenmana başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman minik kale maç, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 20.00’de basına 15 dakikası açık yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in basın toplantısı, BJK Nevzat Demir Tesislerinde saat 15.30’da yapılacak.

(İHA)