BORDO-MAVİLİLER ETKİLİ OLAMADI

      Bordo-Mavililer'in Sivasspor maçında bedeni sahada, aklı ise Fransa'daydı. Çarşamba günü Lille'le oynanacak tarihi karşılaşmanın stresi, dünkü mücadelede etkisini açıkça gösterdi.

      Süper Lig’de Sivasspor karşısına çıkan Trabzonspor’da elbette akıllar, Şampiyonlar Ligi’nde Fransız ekibi Lille’le oynanacak mücadeledeydi. Tarihinde ilk kez Avrupa’nın kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu olan Devler Ligi’nde sahne alan ve İnter ile CSKA Moskova’nın da yer aldığı grupta 6 puanla ikinci sırada bulunan Bordo-Mavililer, Türkiye’yi sokaklara dökecek sonucu almak için Fransa’da elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. İnter’in 10 puanla lider olarak bir üst tura çıkmayı garantilediği grupta Trabzon’un hemen arkasında 5’er puanla sırasıyla, CSKA ve Lille geliyor. Önümüzdeki çarşamba günü deplasmandaki karşılaşmada temsilcimizin rakibini yenmesi halinde, Karadeniz temsilcisi yeni bir başarıya daha  imza atarak, gruptan çıkacak.

Rakibi bu akşam Ajaccio

       Camianın dört gözle beklediği karşılaşma öncesi Lille, bugün deplasmanda TSİ 20.00’de Ajaccio ile karşılaşacak. Ligue 1’de oldukça iyi bir performans gösteren ekip, ligdeki tek yenilgisini ikinci haftada Montpellier’den almıştı. Kırmızı-Beyazlılar, bu  maçtan beri 13 mücadelede de yenilgi yüzü görmedi.

Hemen Trabzon'a döndüler...

      Bordo-Mavililer, Sivasspor karşılaşmasının ardından hemen Trabzon’a hareket etti. Dün geç saatlerde kente geri dönen kafile, Şampiyonlar Ligi’ndeki Lille karşılaşmasının hazırlıklarına da, bugün yapacağı antrenmanla start verecek. Hem bugünü hem de yarını idman yaparak geçirecek olan Trabzonspor, Lille mücadelesi için ise Fransa’ya pazartesi günü gidecek.


 




 



HE
NRİQUE SINIFI GEÇTİ

     Karadeniz temsilcisinde son haftalarda düzenli olarak ilk 11'de forma giyemeyen Henrique ve Volkan Şen, Sivasspor karşılaşmasında sahadaydı.
     Oldukça tempolu geçen mücadelede bu ikili, takımlarının gollerine imzasını attı. Böylece hem Volkan hem de Henrique, Bordo-Mavili forma altında bu sezon ilk kez fileleri havalandırmış oldu. Teknik direktör Şenol Güneş, Beşiktaş maçında ilk 11’de yer alan Brezilyalı oyuncu Alanzinho ve  Halil Altıntop’u, yedekler arasında bekletti. Halil ve Alanzinho, ikinci devrede oyuna dahil oldu. Ancak bu iki yıldız oyuncu, sonucu değiştirecek kadar karşılaşmada etkili bir performans gösteremedi. Dinlendirilmek amacıyla kadroya alınmayan Colman’ın yanı sıra sakatlıkları bulunan Vittek ve Tayfun takımda yer almadı. 90 dakika mücadelede kalan Henrique ve Volkan’la birlikte Adrian ve Sapara da, Güneş’in sahaya sürdüğü isimler arasında yer aldı.





ONUR KIVRAK'A GÖZDAĞI

     Trabzonspor'un Sivas deplasmanında önemli bir detay gözlerden kaçmadı.

     Sakatlığı tamamen geçen Onur Kıvrak hafta içinde de takımla antrenmanlara çıkmasına rağmen Sivaspor karşılaşmasının kadrosuna alınmadı. Uzun süredir Bordo-Mavili yönetimin sözleşmesini yenilemesi için görüşme yaptığı ancak olumsuz yanıt aldığı başarılı file bekçisinin, Sivas’a götürülmemesi farklı yorumlara neden oldu. 2013’te bitecek mukavelesini yenilemeyen Onur’a, bu maçın kadrosuna alınmayarak gözdağı verildiği iddia edildi.


MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN