Premier Lig'de bu sezonu şampiyon olarak tamamlayan Manchester United'da menajer Sir Alex Ferguson, yakın zamanda İngiliz basınına yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon takıma kazandırılıacak isimlerin analizini yapmak için daha önlerinde 3 yada 4 ay olduğunu belirtmişti.

Alex Ferguson'ın takıma yapılması planlanan transferlerle ilgili ilk düşüncesini bu şekilde söylemesinin ardından Başkan Yardımcısı Ed Woodward, Old Trafford'un bu yazı sessiz bir şekilde geçirebileceğini belirtti.

Woodward yaptığı açıklamada, "Gelecek sezonda takımda büyük değişiklikler beklemiyorum. İnanılmaz bir kadro derinliğimiz var. Her biri milli takım oyuncusu olmak üzere iki ayrı 11 sahaya sürebilecek bir kadromuz var. Bizim için olağanüstü bir sezon oldu. Premir Lig'i çok başarılı bir şekilde noktalıyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde de şanssız bir şekilde elendik ve şuan çok daha farklı bir noktada olabilirdik. Genç bir kadromuz var ve bu konuda çok rahatız" ifadelerini kullandı.

Özellikle Borussia Dortmund'un Plonyalı yıldızı Robert Lewandowski'nin adı Old Trafford ekibiyle çok fazka anılmıştı ve Lewandowski'nin menajeri yakın zamanda yaptığı açıklamada oyuncusunun önümüzdeki sezon takımdan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtmişti. Bu gelişmeler üzerine United cephesinde neler yaşanacağı ise merakla bekleniyor.