AMASYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Merzifon Belediyespor'un antrenörü Murat Mızrakçı, "Tamamen Göztepe maçına odaklandık. Göztepe maçını hedef maç olarak görüyoruz ve mutlaka kazanmamız gerekiyor" dedi.

Mızrakçı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde art arda zor maçlara çıktıklarını, bu süreci en az kayıpla atlatarak lig ve kupa hedeflerinden sapmak istemediklerini söyledi.

Önceki hafta deplasmanda oynadıkları Beşiktaş Mogaz maçını kaybetmelerinin hedeflerinde bir sapmaya sebebiyet vermediğini ve tüm dikkatlerini çarşamba günü oynayacakları Göztepe maçına çevirdiklerini dile getiren Mızrakçı, şunları kaydetti:

"Beşiktaş maçında takım olarak galibiyet için sahaya çıktık. Fakat Beşiktaş’ın hem Şampiyonlar Ligi'ndeki hem de ligdeki performansları oldukça üst düzeyde ve gerçekten form düzeyleri yüksekti ve bu üst düzey tempoları bizim maça da yansıdı. Biz elimizden geleni yaptık, fakat bu kalitede bir takımı yenmek için özelikle savunmada ve kalede ekstra oyun sergilemek gerekiyor. Şimdi önümüzde zorlu Göztepe maçı var. Tamamen Göztepe maçına odaklandık. Göztepe maçını hedef maç olarak görüyoruz ve mutlaka kazanmamız gerekiyor."

Mızrakçı, Göztepe maçının da zorlu bir maç olacağını ama kazanmak istediklerini vurgulayarak, "Göztepe maçı hedef maçlarımızdan biri, çünkü onlar da ligde ilk 3 içinde olmak istiyorlar. Bu karşılaşmayı 4 puanlık maç olarak görüyorum. Göztepe iyi yabancılar aldı ve kaliteli bir takım yaptı. Zor bir maç olacak, az hata yapanın kazanacağı bir maç oynayacağız. İnşallah kazanan biz oluruz." dedi.