TOKAT (AA) - Genç Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Eroğlu, milli takımın Tokat'ta bulunmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek "Biliyorsunuz ki 1. Lig'de Tokat Belediye Plevnespor takımımız mücadele ediyor. Biz de belediye olarak yaklaşık 20 senedir takımımıza sahip çıkıyoruz." dedi.

Belediye başkanı seçildiğinde takım 2. Lig'de mücadele ederken yaptıkları çalışmalar sonrası tekrar 1. Lig'e çıkardıklarını aktaran Eroğlu "Ligin ilk yarısında güzel mücadele sergiledik, ancak ikinci yarıda işler olumlu gitmedi ancak küme düşmeyeceğiz. Tokat halkının voleybola sevgisi oldukça fazla." diye konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu da "Tokat'ta olmaktan dolayı mutluyuz. Bu çocukların hepsi altın gibi. Bu zor günler geçirdiğimiz dönemde, istemediğimiz şeylerin yaşandığı bir dönemde bu arkadaşlarımızın göğüslerinde ay-yıldızlı bayrağı taşıyarak, güzel mücadele ederek bu ülkenin normale dönmesine katkı sağlayacaklarına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Muzaffer Yönet ise sporcuların imzaladığı milli takım formasını Eroğlu'na hediye etti.

Tokat'ta 1-3 Nisan'da düzenlenecek Genç Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri 2. tur maçlarında C Grubu'nda yer alan Türkiye; Letonya, Çek Cumhuriyeti ve Hollanda ile karşılaşacak.