Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho için sürpriz bir talip çıktı.

The Sun ve The Independent'ın internet sitelerinde verdikleri haberlere göre Mourinho için Fransız liginde mücadele eden AS Monaco FC da sıraya girdi.

İddiaya göre, Monaco'nun sahibi Rus milyarder Dmitry Rybolovlev, kulübünü Avrupa'nın elit kulüpleri arasına sokmayı kafasına takmış. Kısa bir süre öncesine kadar Manchester City'nin teknik direktörü Roberto Mancini'yi listenin ilk sırasında tutan Rus işadamı, daha sonra Mourinho'yu gözüne kestirmiş.

Haberde yar alan ayrıntılardan biri de Mourinho'nun Chelsea'ye dönmek için yıllık 12 milyon pound istediği ve Rybolovlev'in Roman Abramovich'le böylesine yüksek bir meblağ üzerinden kolayca rekabete girebileceği.

Fransa ikinci liginde lider bulunan ve önümüzdeki sezon tekrar Ligue 1'e yükselmesi beklenen Monaco'da istediği gibi bir kadro kurması konusunda Mourinho'ya her türlü sözün verildiği de belirtilirken ciddi anlamda yüksek bir transfer bütçesi ayrılacağı iddia edildi.

Mourinho'nun teklif konusunda ne düşündüğü henüz bilinmiyor. Real Madrid'de kalma ihtimali de var, Chelsea'ye gitme ihtimali de... Ama her zaman ciddi bir rekabeti ve macerayı seven bir teknik direktör olmuştur Mourinho. Ücreti de beğenip Monaco'yu birkaç sene sonra Şampiyonlar Ligi finaline taşımaya çalışırken görürseniz şaşırmayın.