Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, 15 Mart Salı günü sahalarında Beşiktaş ile oynayacakları erteleme maçında bordo-mavili taraftarların stadı dolduracağına inandığını söyledi.
Usta, gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde Mersin İdmanyurdu maçıyla yüzlerinin güldüğünü belirterek, "Bundan sonra tabii ki yüzümüz gülmeye devam edecek. Bu sene hepimizin bildiği gibi zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en az hasarla atlatmak istiyoruz. Amaç gelecek sezonun iskeletini oluşturmak" dedi.

Takımda çok fazla sakat ve cezalı oyuncularının bulunduğunu ifade eden Usta, "Onlar da yavaş yavaş devreye giriyor. Sene sonuna kadar sağlıklı bir iskelet çıkarmak önemli ama şehir ve taraftar çok bıkkın herkesin yüzü asık, yüzlerin gülmesi gerekiyor. Bunun da bugünden yarına olmayacağını herkesin bilmesi lazım. Bu bir süreç" diye konuştu.

Bordo-mavili taraftarlardan destek isteyen Usta, "Mersin İdmanyurdu maçında ciddi bir taraftar olduğunu gördüm. Bence takımı da iyi desteklediler. Beşiktaş maçında stat dolu olacaktır. İnşallah iyi de bir maç olur" ifadelerini kullandı.