En çok tercih edilen site sultanbet hemen üye olabilirsiniz.

Muslera: "Dinen konuşmam olmaz."

Galatasaray futbol takımının Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, dünyayı esir alan corona virüsü hakkında verdiği röportaj ile kullanmış olduğu ifadenin yanlış biçimde insalar tarafından anlaşıldığını sözlerine ekleyerek, "Dine çok fazla bağlı bir insanım. Bu konu hakkında olumsuz bir yorum yahut başka bir ifade yapmam dahi mümkün olmaz." ifadelerini kullandı.

Dünya Korku ve Aynı zamanda Şüphe İçerisinde

Muslera, İnstagram ve Twitter hesaplarında yaptığı paylaşım ile dünyanın zor şartlardan geçtiğini bu koşullarınsa korku ve şüphe dolu olduğunu vurguladı ve şunları ekledi:

"9 yıldır önce Türkiye’ye geldim ve burada yaşıyorum. Aynı zamanda hayatımı bu harika ülkede kazanarak geçiriyorum. Burayı daima ikinci vatanım olarak gördüm. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, hükümet üyelerinin, Sağlık Bakanı’nı ve ayrıca tüm sağlık ekiplerinin azimli çalışmasını her geçen zaman diliminde ekranlar aracılığıyla ve sosyal platformlardan takip ediyorum. 

Artık üye olmak çok kolay sultanbet giriş ile sizde bu heyecana ortak olun. Sağlık durumu spor müsabakalarından, futbol ve her şeyden çok önemli aynı zamanda değerlidir. Tüm dualarım ve kalbimdeki güzel duygular sizlerle beraber. Lütfen sabırlı olarak evde kalın. Sizi her zaman seviyorum." dedi.