En son ligin 10. haftasındaki Kayserispor maçında 2 gol atan bordo-mavili oyuncu, bu maçtan sonra lig, milli takım ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere forma giydiği 6 maçta gol kaydedemedi.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu (D), Beşiktaş, Sivasspor (D) maçları olmak üzere son 3 maçında gol bulamayan Burak Yılmaz, Şampiyonlar Ligi'nde İnter ve Lille (D) maçlarını da boş geçti. Bordo-mavili futbolcu, (A) Milli Takım'ın Hırvatistan ile oynadığı Avrupa Futbol Şampiyonası play-off ilk maçında da gol atamadı.

Avrupa'da golü yok
Burak Yılmaz'ın, bu sezon Avrupa'da golü bulunmuyor. Dün akşamki Lille maçında da siftah yapamayan forvet oyuncusu, Avrupa kupalarında bordo-mavili forma altında bu sezon 6 maçta oynadı fakat gol atamadı.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki Benfica maçlarında gol kaydedemeyen Burak, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Athletic Bilbao maçının 6. dakikasında kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakmıştı.

Bu kartın ardından aldığı 3 maçlık cezası sona eren Burak, tekrar Şampiyonlar Ligi'ne alınan bordo-mavili takımın CSKA Moskova, İnter ve Lille ile yaptığı maçlarda da fileleri havalandıramadı.

Taraftar desteği istiyor

Bu arada Trabzonspor Dergisi'nin bugün satışa çıkarılan 94. sayısının kapak konusunu Burak Yılmaz oluşturuyor. Daha önce yapılan röportajında bu günleri işaret eden Burak, ''Benim gol atamadığım, takımımın kazanamadığı günler olacak. Taraftar desteğini yanımızda hissettiğimiz sürece başarı gelecektir'' ifadelerini kullanıyor.