Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Hayalimizin gerçekleşmesi için elimizden gelenin en iyi yapacağız” dedi.
Beşiktaş’ın Arsenal ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri Play-off maçı öncesi siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Slaven Bilic ve Mustafa Pektemek açıklamalarda bulundu.

“BİR RESİM BİNLERCE KELİMEDEN FAZLASINI ANLATIR BAZEN”
Hırvat teknik adam, basın toplantısının yapıldığı yerde arkalarındaki UEFA Şampiyonlar Ligi logosunun her şeyi anlattığını ifade ederek, “Bir resim binlerce kelimeden fazlasını anlatır bazen. Bugün de o günlerden. Rakibimizi çok iyi tanıyoruz. Çok iyi hazırlandık. Asla pes etmeyeceğiz. Çok büyük bir maç oynayacağız. Tüm Beşiktaş için çok büyük bir maç oynayacağız. Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri Arsenal. Bizim de bir hayalimiz, bir planımız var. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız” açıklamasını yaptı.

“ATIBA’NIN OYNAMA OLASILIĞI VAR”
Gökhan Töre’nin fizik olarak hazır olmadığını açıklayan Bilic, “Yarın karar vereceğiz. Atiba için söylemeye gerek yok. Atiba bizim anahtar oyuncumuz. Çok önemli rolleri var oyunumuzda. Yarın oynama olasılığı yüzde 50-50 gibi. Yeteri kadar sakatlığı var. Oynama olasılığı sürüyor. Eğer yarın ki testi geçerse görev vereceğiz. Ama biz Atiba oynamayacak gibi hazırlık yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİR OYUN PLANIMIZ VAR”
Arsen Wenger ile futbolculuk döneminde rakip olduklarını hatırlatılması üzerine Hırvat teknik adam şu açıklamada bulundu:
“Oyunculuk dönemimde ben, Wenger’e nasıl sonuçlar aldığıma bakmıyorum. Olumlu sonuçlarda almıştık aslında ona karşı. 2-2’lik bir skorumuz vardı. Ama böyle bakmamak lazım. Bir oyun planımız var ve bunu uygulayacak olan da oyuncular. Daha önce Arsenal’e karşı kazanmamış olmak yarın akşam için hiçbir şey ifade etmiyor” diye konuştu.

“BİZİM KARŞIMIZDA İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYACAKLAR”
Arsenal takımının Premier Lig’in ilk haftasındaki galibiyet gollerinin son dakikalarda gelmiş olmasıyla ilgili bir soruya Bilic, “Bence hiçbir soru işareti yok. 2 gün önce Premier Lig maçı oynadılar. Maçın son anlarında gol atmış olabilirler. Ligin ilk haftalarında bu zorluklar herkes için olabilir. Dünya Kupası’nda Alman futbolcular görev aldı ve takımlarına da geç katıldılar. Durum böyleyken yine de yarın bizim karşımızda iyi bir oyun ortaya koyacaklar” şeklinde konuştu.
Arsen Wenger’i 15 senedir tanıdığını ifade eden Bilic, “Tam bir rol modelidir. Nezaketiyle hiçbir kulübü rencide edeceğini düşünmüyorum” dedi.
“Biz kime karşı oynayacağımızı çok iyi biliyoruz” diyen Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, “Yarın akşam karşılaşacağımız ve Londra’da karşımıza çıkacak rakip konusun bilgiye sahibim. Şampiyonlar Ligi’nde en uzun süre bulunan takım Arsenal. Biz de bütün bunlardan haberdarız. Favori onlar diyebiliriz. Ama sahada bizim oyuncularımızın onlarla selfie çekmesini bekleyemeyiz. Biz asla pes etmeden en iyisini yapmaya çalışacağız. Bir hayalimizin gerçekleşmesi için elimizden gelenin en iyi yapacağız” dedi.

PEKTEMEK: “BU MAÇI ALMAK İSTİYORUZ”
Siyah-beyazlı takımın formda golcüsü Mustafa Pektemek, Süleyman Seba’ya olan borçlarını ödemek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Zor bir karşılaşma olacağını biliyoruz. Taraftar desteğiyle bu maçı almak istiyoruz. İyi bir sonuçla Londra’ya gitmek istiyoruz. Burada ise taraftar avantajımızı kullanmalıyız” açıklamalarında bulundu.
(İHA)