Trabzonspor'un, kardeş kulüp olduğu Şanlıurfaspor'un bu akşamki yapılan idmanına Bordo-Mavili taraftar gitti.

Trabzonlu Ogüz Temizkanoğlu'nun teknik direktörlüğünü yapan Şanlıurfaspor'un idmanına moral ziyaretine giden taraftarlar, tecrübeli teknik adama çiçek hediye ettiler.

Şanlıurfaspor Başkanı İsmail Bağıban'ın karşıladığı Trabzonspor taraftarları ardından antrenmanı izledi ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.



Şanlıurfaspor Kulübü'nün resmi sitesinden yaptığı açıklamada, "Şanlıurfasporumuz hafta sonu karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına devam etti. Şanlıurfasporumuz hafta sonu karşılaşacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına devam etti. Bugün yaptığı çift idmanla hazırlıklarını sürdüren sarı yeşilli ekip sabah jenerasyon çalışmaları yaparken, akşam ise düz koşu pas çalışması ve yarı alanda çift kale maç yaptı. Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu nezaretinde yapılan ve 1 buçuk saat süren antrenman soğuma hareketleri ile son buldu. Antrenman sonrası tesislere gelen bir grup Trabzonspor taraftarı Şanlıurfaspor'a moral ziyaretinde bulundu. Kulüp Başkanı İsmail Bağıban'ın karşıladığı taraftarlar Trabzonlu Teknik Direktör Ogün Temizkanoğlu'na çiçek hediye ettiler. Futbolcularla hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar bir süre antrenmanı izledi ve Şanlıurfaspor'a Sivasspor maçında başarılar diledi" ifadeleri kullanıldı.