Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, yarınki Khimki mücadelesinin çok zor geçeceğini belirtti ve taraftarlardan destek istedi.
Obradovic, yarın 21.45’te Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da Khimki ile oynanacak Turkish Airlines Euroleague A Grubu 5. hafta mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu. Maçın önemini ve taraftar desteğine olan ihtiyacı vurgulayan Obradovic, “Bu sezon harika basketbol oynayan bir ekiple karşılaşacağız. İlk maçta Real Madrid’e karşı çok iyi bir oyun ortaya koydular ve ardından da evlerinde iki rahat galibiyet kazandılar. Bayern Münih’e karşı da çok sert bir maç çıkardılar. Şu anda tam kadro durumdalar ama asıl önemli olan takım gibi oynuyorlar. Rimas Kurtinaitis gibi takımı çok iyi yöneten bir koçları var. Bizim için çok zor bir maç olacak. İnanıyorum ki basketbolseverler için çok güzel bir karşılaşma ortaya çıkacak. Taraftarlarımızı salona gelip bize destek vermeye çağırıyorum” ifadelerini kullandı.
Karşılaşma hakkında konuşan Fenerbahçe’nin başarılı pivotu Ekpe Udoh ise, “Çok zor bir maç olacak. Rakibimiz Avrupa’nın en güçlü kadrolarından biri. Çok iyi guardları ve uzun oyuncuları var. Kadroları da oldukça geniş. Cuma gecesi çok zor bir maç bizi bekliyor” dedi.
(İHA)