TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Orhangazispor'a konuk olacak Ofspor, kötü gidişata "dur" demek istiyor.
Teknik direktörü Erdoğan Yılmaz, yaptığı açıklamada, Orhangazispor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Orhangazispor ciddi bir ekip, hatta ligin favorilerinden biri. Zor maç olacak. Bizim de üzerimizde kazanamama stresi var. Genç ve geleceğe olumlu bakan bir ekibiz. Bazı futbolcularımızın sakatlık ya da cezalarından dolayı oynayamaması takımımızın düzenini bozuyor. Zara Belediyespor maçından beri bunu yaşıyoruz" dedi.
Özellikle ligin 2. yarısında takımlarım durumlarının şekillenmesinin, hırçın oynamalarına sebebiyet verdiğini ifade eden Yılmaz, şunları söyledi:
"Kümeye yakın veya play-off mücadelesi veren takımların futbolu değişmeye başladı. Burada özellikle maçlarımıza verilen hakemlerin kötü performanslarının altını çizmek istiyorum. Sadece bize karşı değil, diğer Trabzon ekiplerine karşı da aynı tavrı gösteriyorlar ve ben bunun kısmen kasıtlı yapıldığını düşünüyorum. Olmadık pozisyonlara çalınan düdükler, çıkarılan kartlar ve karara itiraz eden futbolcularımıza gösterdikleri sert tavırlara anlam veremiyorum. Kısmen hakem kararları takımımızın kötü gidişatında etkili oluyor. Bir an evvel bu sorun aşılmalı."
Yılmaz, ligin ilk yarısında ortaya koydukları performansı ikinci yarısında gösteremediklerini kaydederek, "O veya bu şekilde ikinci yarı maçlarımızda başarılı olamadık. İyi bir yönetimle ve iyi bir performansla Orhangazispor maçıyla yeniden hayata dönmek istiyoruz" ifadesini kullandı.