TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig takımlarından Ofspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda yarın sahasında Yomraspor'u konuk edecek.

Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, bu karşılaşmada daha çok ligde oynatmadığı futbolcu kadrosuyla çıkacaklarını ancak turu geçen taraf olmak istediklerini söyledi.

Trabzon futboluna yakışan centilmence bir mücadele arzuladıklarını belirten Yılmaz, "Lige önem verdiğimiz kadar Türkiye Kupası'na da önem veriyoruz ama önceliğimiz her zaman lig olacak. Bu nedenle karşılaşmaya yedek ağırlıklı kadroyla çıkacağız. Ligde oynama şansı bulamayan arkadaşlarımızın maç ve tecrübe eksikliğini gidermek için bu tür maçlar bir fırsat oluyor. Hem onları lige hazırlamak hem de diri tutmak için yetişmelerini sağlamak istiyoruz" dedi.

Yılmaz, kupa maçının ilk turunda ciddi bir ekiple karşılaşacaklarını ifade ederek, "Yomraspor'un son maçta aldığı farklı mağlubiyet kimseyi yanıltmasın. Kaliteli bir kadroya sahip, sadece biraz zamana ihtiyacı olan bir ekip. Kendileriyle sezon öncesi oynadığımız hazırlık maçından, güçlerini biliyoruz. Maçın Of'ta oynanacak olması bizim adımıza avantaj ama nihayetinde iki Trabzon ekibi. Yomraspor için bu maç deplasman sayılmaz. Maçın kazananı her kim olursa olsun, Trabzon futbolu için hayırlı olsun" diye konuştu.