TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda Adliyespor'a 1-0 yenilen Ofspor, bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Bizim açımızdan oldukça şanssız bir müsabaka oldu. Kaçırdığımız pozisyonlar, şanssızlığımızın göstergesiydi. Zorlu rakibimiz önünde golü bulmak için zorladık ama olmadı" dedi.

Sahada demoralize olmadan oynadıklarını dile getiren Yılmaz, "Galip gelmek için mücadeleyi elden bırakmadık. Bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremeyince ilk yarıda eşitlik bozulmadı. İlk yarı boyunca oyun ortada geçti ama daha çok topla oynayan taraf biz olduk. Mücadelenin ikinci yarısında ise işler tamamen değişti ve baskıyı artırdık. Maçın ikinci yarısı ataklarımızla doluydu ancak atamayınca olmuyor. Şayet bu pozisyonlardan birini gole çevirebilseydik kazanan taraf olacaktık" diye konuştu.

Yılmaz, Adliyespor maçını geride bıraktıklarını kaydederek, alınan sonucu unutup önlerine bakacaklarını sözlerine ekledi.