TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Ofspor'un teknik direktörü Erdoğan Yılmaz,

Yılmaz, lige iyi başladıklarını ve Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında başarılarını sürdürmek istediklerini belirterek, "Zor bir maça çıkacağız. Zira Manisa Büyükşehir Belediyespor ligin güçlü ekiplerinden biri" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyespor karşısında da her zamanki oyunlarını sergileyeceklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti:

"Düşündüğümüz gibi oynayabilirsek istediğimizi alırız. Tabii tüm takımlar maçlarına galibiyet için çıkar. Hiçbir takım rakibini küçümsemez. Genç ekibimizle tüm maçlarımıza aynı ciddiyetle çıkıyoruz. Henüz yeni bir ekibe sahip olmamıza rağmen lige iyi başladık. Temennimiz aynı çizgide ilerlemek. Bunun için dış saha maçları da olsa aynı oyun disiplininden kopmamayı hedefliyoruz. Biz Manisa'da başta galibiyet, olmazsa puan kaybı yaşamamak için mücadele edeceğiz. Ofspor'umuza yakışan en iyi sonucu alarak dönmeye çalışacağız."