TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Ofspor, ligin 24. haftasında yapacağı Sultanbeyli Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik direktör Erdoğan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sahalarında kazanmak istediklerini belirterek, "Birkaç maçtır kazanamıyoruz. Sultanbeyli Belediyespor maçı bir başlangıç olsun istiyoruz" dedi.
Zorlu mücadele için hesaplarını 3 puan üzerinden yaptıklarını ifade eden Yılmaz, "Ligde mütevazi kadromuzla iyi işler yapmaya çalışıyoruz. Bu haftaki maçımıza sıkı hazırlandık. Son hafta kaybettiğimiz Kemerspor 2003 maçında yaşadığımız hakem hatalarının tekrar etmesini istemiyoruz. Adil yönetilen maçta kazanan taraf olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Yılmaz, genç bir ekibe sahip olduklarını kaydederek, "Her maça galibiyet parolasıyla çıktık. Öncelikli amacımız mağlup olmamak. Bunun için takım oyununu üst seviyede tutuyoruz. Dikkatli futbolun neticesinde galibiyete ulaşılabilir. Bu maçı kazanarak ligde daha üst sıralara çıkmak istiyoruz" dedi.