TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta Sakaryaspor'u konuk edecek Ofspor'un Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz, Sakaryaspor karşılaşmasına her şeye rağmen kazanmak için çıkacaklarını bildirdi. 

Yılmaz, yaptığı açıklamada, ligin ilk hafta maçlarından galibiyetle ayrılan iki ekibin mücadelesinde kazanan taraf olmak istediklerini söyledi.

Mücadeleye iyi hazırlandıklarını ifade eden Yılmaz, "Sakaryaspor ciddi bir ekip, hatta ligin favori ekiplerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Bize göre daha tecrübeli bir takım. Biz yeni ve genç oyunculardan kurulu bir ekibiz. Ligin 5 ile 6 maçını geride bırakmadan yorum yapmam güç olacak. Takımımın tek eksiği, yeni oluşmasından dolyı oyuncuların bir arada oynamamış olmasıdır. Bu eksikliği hemen gideremeyiz. Bunu ilk 5 ile 6 haftada gidermeye ama giderirken de puan kayıpları yaşamamaya çalışacağız" diye konuştu.

Yılmaz, sahalarında bu hafta Sakaryaspor gibi güçlü bir ekiple karşılaşacaklarını da anımsatarak, "Sakaryaspor karşılamasına her şeye rağmen kazanmak ve futbolumuzu geliştirmek için çıkacağız. Kazanırsak ciddi kazanımlar da elde etmiş oluruz. Bugüne kadar tek eksiğimiz santrafordu. Bu hafta itibarıyla o sorunumuzu da Birlik Nakliyat Düzyurtspor'dan Mustafa Kaya'yı alarak giderdik ancak bu yeni transferimiz fizik olarak henüz hazır olmayışından ötürü, bu hafta kendisini oynatmayı düşünmüyorum" dedi.

Karşılaşma öncesi taraftarlara çağrıda bulunan Yılmaz, "Bu hafta taraftarlarımıza da önemli görev düşecek. Malum yeni bir ekibiz. Tribünlerin desteği, yeni kurulmuş bir ekip olarak futbolcularımızın üzerinde pozitif etkisi olacaktır. Taraftarlarımız bizleri yalnız bırakmadıkları taktirde işimiz daha da kolaylaşacaktır" ifadelerini kullandı.