Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, maç boyunca rakibe karşı her zaman varlık gösterdiklerini dile getirerek, “Onların savunmasını çok iyi okumadık ve çok fazla top kaybı yaptık. Ancak maç boyunca varlığımızı her zaman gösterdik. Sonuç olarak önemli bir galibiyet” dedi.

Fenerbahçe Doğuş, THY Euroleague’in 9. haftasında sahasında Khimki Moscow’u 71-67 mağlup etti. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, “Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlara da teşekkür ediyorum. İkinci yarı genel olarak daha iyiydik. Ancak onların savunmasını çok iyi okumadık ve çok fazla top kaybı yaptık. Şimdi önümüzdeki maçlara hazırlanacaz. Sonuç olarak önemli bir galibiyet. Maç boyunca varlığımızı her zaman gösterdik” diye konuştu.

KHİMKİ CEPHESİ

Khimki Moscow Başantrenörü Georgios Bartzokas, Fenerbahçe’nin maçın sonlarında yaptığı hataları değerlendiremediklerini söyleyerek, “Birçok kez fırsat yakaladık anacak maçın sonundaki Fenerbahçe’nin şutlarını ve savunmasını cezalandıramadık” dedi.

THY Euroleague’in 9. haftasında Khimki Moscow, deplasmanda Fenerbahçe Doğuş’a 71-67 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Khimki Moscow Başantrenörü Georgios Bartzokas, “Enteresan bir maçtı. Birçok kez fırsat yakaladık anacak maçın sonundaki Fenerbahçe’nin şutlarını ve savunmasını cezalandıramadık. Ciddi bir faul problemimiz oldu. Onu da yönetemedik. Bu ortamda maç kazanmak gerçekten çok zor. Ama biz yine de varlığımızı gösterdik. Fenerbahçe Doğuş’u tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

(BH-S)

(Uygar Aydın - Ozan Buğra Koşar /İHA)