UEFA Avrupa Ligi Play-off turu rövanş maçında Danimarka temsilcisi Midtjylland’ı ağırlayacak olan Osmanlıspor’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, 3 günde bir maç oynayarak önemli bir sınav verdiklerini ifade etti.
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde de mücadele veren ve yoluna yenilgisiz devam eden Osmanlıspor’un tecrübeli çalıştırıcısı Mustafa Reşit Akçay, yarın Danimarka temsilcisi Midtjylland’la oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Deplasmanda ilk maçı 1-0 kazanarak rövanş maçına avantajlı başlayacak olmalarına rağmen, zorlu bir karşılaşmanın kendilerini beklediğini vurgulayan Akçay, iyi organize olmuş ve güçlü bir takıma karşı mücadele edeceklerini belirtti.
Akçay yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Üç günde bir maça çıkarak hem biz önemli bir sınav veriyoruz hem de oyuncularımız 3 gün de bir maç oynama tecrübelerini geliştiriyor. Ama yine de çok zorlanacağımızı biliyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımız bir döneme giriyoruz. Perşembe günü oynayacağımız maç hem kulübümüz hem oyuncularımız hem de teknik ekibimiz için önemli bir müsabaka. Avantajlı olan taraf olmamıza rağmen oldukça zor bir karşılaşma bizi bekliyor. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ve gruplara kalarak hedefimizi gerçekleştirmiş oluruz.”
(İHA)