Trabzonspor Kalecisi Onur Kıvrak, yeni takım olduklarını söyleyerek, “Taraftarlarımız bu sezon bize destek olsun. Gerçekten sabra ihtiyacımız var” dedi.
Trabzonspor, Bursaspor ile Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynadığı hazırlık maçını 3-0 kaybetti. Karşılaşma sonrasında Trabzonspor Kalecisi Onur Kıvrak, basın mensupların açıklamalarda bulundu.
Yeni kurulmuş bir takım olduklarını ve eksikliklerinin olduğunu söyleyen Kıvrak, “Böyle hazırlık maçlarında bu eksikleri göreceğiz. 3-0 kaybetmiş olabiliriz ama sonuçta bir hazırlık maçı. Lig içinde bunları telafi edeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“Gerçekten sabra ihtiyacımız var”
Bursaspor maçının ilk yarısında iyi mücadele ettiklerini belirten Onur, "Taraftarlarımız bu sezon bize destek olsun. Gerçekten sabra ihtiyacımız var. Yeni kurulan bir takımın muhakkak eksikleri olacak. Arkadaşlık anlamında üst düzey bir ortam var. Herkes çok iyi niyetli. İyi olacağını düşünüyorum ama taraftardan birazcık sabır istiyorum. Başımızda çok iyi bir teknik heyet var. Yönetimimiz de elinden geleni yapıyor. Taraftarımız da bizimle kenetlenirse başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

“Arkadaşlığın takımı başarıya götüreceğine inanıyorum”
Spor Toto Süper Ligi’nde ilk hafta Kasımpaşa ile karşılaşacaklarını hatırlatan deneyimli kaleci, “O maçta 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Genç bir ekibiz. Gelen arkadaşlarımız çok yetenekli. Bunun yanı sıra inanılmaz karakterli bir arkadaş grubu var. Bu arkadaşlığın takımı başarıya götüreceğine inanıyorum. O yüzden birazcık sabır. Yeni kurulmuş bir ekipten şampiyonluk beklenmez ama iyi olacağız. Taraftarımız buna emin olsun” ifadelerini kullandı.
(İHA)