Bu yıl Spor Toto Süper Lig'e yükselen ve sezona fırtına gibi başlangıç yapan ancak oynadığı son 8 maçında da galibiyet yüzü göremeyen Orduspor'da fatura teknik direktör Metin Diyadin'e kesildi.

Mor-beyazlı takım ile yollarını ayıran Metin Diyadin, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: 
"Evet, böyle bir durum var. Orduspor'daki görevimden ayrıldı. Uygun olanı buydu.. Takım son günlerde kötü sonuçlar alıyordu. Bende 'isterseniz görevimi bırakabilirim' dedim. Onlarda bunu uygun gördüler.

BAŞKAN YABANCI İSTİYOR AMA
Metin Diyadin'in, Karadeniz temsilcisi ile yollarını ayrımasından sonra takımın başına gelecek yeni isim aranıyor. Başkan Nedim Türkmen, yabancı bir teknik direktör getimek istiyor ama kurmayları ona karşı çıkıyor. Anlaşılabilecek isimler arasında bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Bülent Ünder, Mesut Bakkal ve Giray Bulak...

ANKARAGÜCÜ'NDE ZİYA DOĞAN DÖNEMİ BİTTİ
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 15 haftada yalnızca 1 galibiyet alabilen ve 6 puanla son sırada bulunan Ankaragücü de teknik direktörü Ziya Doğan'ın sözleşmesini feshetti. Yönetim, hemen yeni teknik direktör arayışlarına başladı. Bugün takımın başında idmana yardımcı antrenörün çıkacağı öğrenildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam Ziya Doğan şunları söyledi: 

"Sözleşmemi karşılıklı olarak feshettik. Bir süre dinlenmeyi düşünüyorum. Olaylar ani gelişti. Henüz bir yerden teklif gelmedi. Ben Ankaragücü'nü çalıştırırken bir-iki teklif almıştım ancak böyle bir şeyi etik bulmadığım için kabul etmedi. Bunu da iddia ediyorum; ben burada oldupum sürece hata yapmadım. Kulübe karşı hiçbir kırgınlığım yok. Tazminatımı da almadan ayrılıyorum."