ORDU (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca gönderilen spor malzemeleri, Ordu'nun Fatsa ilçesinde sporculara dağıtıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ilçede ücretsiz devam eden tekvando, güreş, judo, basketbol, okçuluk ve atletizm kurslarına katılan sporculara, il müdürlüğü tarafından spor malzemeleri teslim edildi.

İki bin sporcunun kullanması için eşofman, güreş mayosu ve ayakkabısı, basketbol topu, slalom takımı, antrenman merdiveni, atlama ipi, safeguard, darbe yastığı, açık pu kask, camlı pu kask, çekme lastiği, raket ellik, başlangıç yayı, ok ve top taşıma filesinden oluşan malzemelerin, ilçe müdürlüğü spor salonlarında antrenör ve sporculara verildi.

Açıklamada değerlendirmesine yer verilen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, gençlerin daha güzel spor malzemeleri ile spor yapmalarını hedeflediklerini belirtti.

Genç, gençlerin daha sağlıklı yetişmelerine yardımcı olmak, içlerindeki yeteneği ortaya çıkarmak için ellerinden gelen tüm çabayı gösterdiklerini vurgulayarak, "Bu kapsamda sporcularımızın antrenmanlarda kullanacakları spor malzemelerini teslim ettik. Destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Valimiz Sayın Tuncay Sonel'e yavrularımız adına teşekkür ederim." ifadesini kullandı.