ORDU (AA) - Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Atatürk Spor Salonu, tadilattan geçirilerek yeni görünüme kavuşturuldu.

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, tadilat çalışmaları tamamlanan Atatürk Spor Salonunda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Genç, incelemelerinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Atatürk Spor Salonu'nun Ordu'nun inşa edilen ilk spor salonu olduğunu söyledi.

Salonunun 51 yıldır spora hizmet verdiğini belirten Genç, şunları kaydetti:

"Seyirci tribünü 400, protokol tribünü 16 olmak üzere toplam 416 kişilik kapasiteli spor salonunun, dış cephesi iyileştirildi, tavanı ve zemini yenilenerek yepyeni bir görüntü kazandı. Soyunma odaları da baştan aşağıya yenilenen spor salonu artık sporculara daha iyi hizmetler verecek."

Genç, bugüne kadar birçok müsabakaya ev sahipliği yapan salonun bundan sonra da 24 saat açık tutularak hizmet vermeye devam edeceğini dile getirerek, şunları ifade etti:

"Salonumuzun yenilenmesinde desteği olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın çalışanlarına Ordu Valimiz Sayın Seddar Yavuz'a, il müdürlüğümüzün atölye ekibine ve mesai arkadaşlarımıza, teşekkür ederim."