Kunduz Ormanı’nda 2 etap üzerinde yapılan yarışmada S1 etabında 40 puanla Ordu Offroad Kulübü’nden Allattin Yıldırım birinci, 34 Puanla İrfan Özdemir ikinci 24 puanla Ordu Gezenbilir Offroad Kulübü'nden Şenol Aksu üçüncü oldu.

S2'de ise 40 puanla Giresun Offroad Kulübü'nden Abdulkadir Güneysu birinci, Ordu Offroad Kulübü’nden Turgut Karapestil ile Sakarya Offroud Kulübü'nden Ahmet ünlü ikinci, İsmail Garip ise 24 puanla üçüncü oldu.
Genel klasmanda birinciliği Ordu Offroad Kulübü’nden Allattin Yıldırım ile Giresun Offroad Kulübü'nden Abdulkadir Güneysu paylaşırken, Sakarya Offroud Kulübü'nden Ahmet Ünlü ikinci, Ordu Offroad Kulübü’nden Turgut Karapestil üçüncü oldu.

Gezenbilir Offroad Kulübü üyeleri Ordu sahilinde vatandaşlara gösteri yaparken hedeflerinin daha büyük başarılar olduğunu söyleyen Offroad Gezenbilir Kulüp Başkanı Muhammed Çelebi, “Bu işi hobi olarak yapıyorduk ve kendimizi bu yarışmaların için de bulduk. Artık hobi olmadan çıktı. Başarılar için uğraşıyoruz. Offroad Karadeniz Birliği kurduk ve bu birlikte 20 kulüp yer alıyor. Offroad yarışlarının üçüncüsü gerçekleştirdik ve biz kulüp olarak üçüncü olduk.7 ayak var ve 7. ayağını Ordu’da gerçekleştireceğiz. Biz kulüp olarak diğer yarışmalarımızda da dereceye girmek istiyoruz” dedi.

Ordu sahilinde minik bir gösteri yapan offroad tutkunları vatandaşlardan da alkış aldı.