ORDU (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Orduspor'da, kulüp başkanı Yaşar Pamuk, Orduspor'u seven tüm Orduluların desteğini beklediklerini söyledi.

Pamuk, kulübün Durugöl Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Orduspor'u maddi sıkıntılarından kurtarmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

Orduspor'un eski yönetimle ilgili borçlarını bağımsız denetim firmasına incelettiklerini belirten Pamuk, "Genel Kurul kararıyla başlayan hukuki mücadelemiz devam etmektedir. Bağımsız Denetim Firması incelemeleri de devam ediyor. Bu konular neticelendiğinde kamuoyu bilgilendirilecektir" diye konuştu.

Pamuk, Orduspor'u, Ordu'yu seven tüm Orduluların desteğini beklediklerini ifade ederek, "Bu destek kombine alarak, reklam vererek, bağış yaparak, Orduspor'un gıda, malzeme, prim, deplasman masrafları gibi herhangi bir ihtiyacını üstlenerek yapılabilir. Biz de 25 Ekim'e kadar yapılan tüm destekleri kamuoyuyla paylaşacağız. Ayrıca bize destek olan firmalara Orduluların destek olmasını talep edeceğiz. Artık tüm siyasileri, milletvekillerini, belediye başkanlarını, milletvekili adaylarını, sivil toplum örgütlerimizi, iş adamlarımızı, esnafımızı ve hemşerilerimizi maçlarımıza bekliyoruz" dedi.