ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde sahasında oynadığı Galatasaray Odeabank'a 68-65 yenilen Orduspor'da alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. 

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok iyi mücadele ettikleri maçtan istedikleri sonucu çıkaramadıklarını belirtti. 

Oyuncularının kazanmak adına her şeyi yaptığını ancak son periyotta rakibin tecrübesini ortaya koyarak ve aldığı faullerle maçı kazanmasını bildiğini ifade eden Durur, "Biz de kazanabilirdik. Ancak olmadı. Her şeye rağmen çok iyi oyun ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum" dedi. 

"Galatasaray Odeabank karşısında elimizden geleni yaptık ve çok iyi mücadele ettik, ancak kazanamadık" diyen Durur, maçın sonlarında doğru hakemlerin Orduspor aleyhine çok basit düdük çaldığını söyledi. 

Maçın hakkının bu olmaması gerektiğini savunan Durur, "En büyük üzüntüm oyuncularımın emeklerinin boşa gitmesi. Sonuçta çok iyi bir takıma karşı başa baş mücadele ettiler. Böyle bir maçın kaderini basit verilen fauller sonucu serbest atışlar belirlememeliydi. Bizim üzüntümüz ona" ifadesini kullandı. 

- Salonda çıkan yangın

Öte yandan karşılaşmada 3'üncü periyot oynandığı sırada, salonun spot lambalarından birinden çıkan yangın nedeniyle maça ara verildiğini anımsatan Durur, hayatında ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını belirtti. 

Maça verilen aranın takımlarını olumsuz etkilediğinin altını çizen Durur, "Yaşanan olaya şimdilik talihsizlik diyebiliriz. Ancak yangın biraz daha sürse salonun çatısına sıçrayabilirdi. Çok şükür böyle bir durumla karşılaşmadık" dedi.