ORDU (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Orduspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Konya Anadolu Selçukspor maçının hazırlıklarına başladı.

Durugöl Tesislerinde, teknik direktör Sinan Bayraktar yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, düz koşuyla başladı. Mor-beyazlı ekip, ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

Bayraktar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya Anadolu Selçukluspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Rakiplerinin genç ve dinamik bir kadroya sahip olduğunu belirten Bayraktar, "Geçen sene de sezona kötü giriş yaptı. Daha sonra takım kendini toparlamıştı. Takımı biliyorum, iyi ve dirençli bir ekip. İnşallah içeride seyircimizin önünde 3 puanı almak istiyoruz" dedi.

- "Kupa maçında tur atlamak istiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur müsabakalarında Tekirdağspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Bayraktar, "Bizim kadromuz geniş. Genç ve tecrübeli arkadaşlarımız olmak üzere 30 kişilik kadroya sahibiz. Hepsinden her an yararlanma şansımız var. Tekirdağspor, profesyonel lige yeni çıkan bir takım. Bu anlamda da kupa maçında tur atlamak istiyoruz. Gidebildiğimiz noktaya kadar da gitmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Bayraktar, kulübün yaşadığı ekonomik sıkıntı nedeniyle de kupada oynanabilecek maç sayısının kendileri açısından avantaj olabileceğini düşündüğünü kaydetti.