ORDU (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) ekiplerinden Orduspor'un başantrenörü Levent Deringöl, "Oynadığımız hazırlık maçlarında, takımımın iyi şeyler başarabileceğini gördüm" dedi. 

Deringöl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar 12 transfer yaptıklarını hatırlatarak, lige büyük oranda hazır olduklarını söyledi. 

Takımın kurulmasının ardından bazı turnuvalara katılarak birçok hazırlık maçı oynadıklarını hatırlatan Deringöl, takımın performansından memnun kaldığını belirtti. 

Bazı oyuncuların eksikleri olduğunu ancak bu eksikleri lig başlayıncaya kadar gidereceklerini ifade eden Deringöl, "Maçlarda daha derli toplu bir takım gördüm. Antrenman yapamadığımız ve savunma çalışamadığımız için biraz sıkıntılarımız oldu. Oyuncularımın bireysel yönlerine baktım ve özelliklerini anlamaya çalıştım. Oynadığımız hazırlık maçlarında, takımımın iyi şeyler başarabileceğini gördüm" diye konuştu. 

Yeni sezonda Orduspor'un ligin yanı sıra hem Türkiye Kupası hem Avrupa kupalarında mücadele edeceğini hatırlatan Deringöl, "Zorlu bir maraton bizi bekliyor. Hedefimiz tüm kulvarlarda en iyi yerde olabilmek. Bunun için hazırlık maçlarına çok önem veriyoruz. Antrenmanlarımızı buna göre yapıyoruz" ifadesini kullandı.