ORDU (AA) - Orduspor Kaptanı Emre Aygün, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Altınordu karşılaşmasını şampiyonluk maçı gibi gördüklerini söyledi. 

Aygün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, uzun süredir ligde galip gelemediklerini belirterek, en kıza zamanda bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu belirtti. Altınordu maçıyla çıkışa geçmek istediklerini ifade eden Aygün, kazanmak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydetti. 

Takımda özgüven kaybı olduğuna dikkati çeken Aygün, şöyle konuştu:

"Lige çok kötü bir giriş yaptık. Bunu kimse kabullenemiyor. Biz futbolcular olarak bu durumda olmamızı kabullenemiyoruz. Kötü giden bir şeyler var. Bence sorun, maç kazanamamanın vermiş olduğu özgüven kaybı. Takımı yaklaşık 6-7 haftadır dışarıdan izliyorum. Takım gol yediği anda gardı düşüyor. Kırılgan bir oyun sergilemeye başlıyor. Sonradan toparlıyor ama bunlar özgüven kaybıyla alakalı. En kıza zamanda alacağımız bir galibiyetin takımı kendine getireceğini düşünüyorum. Bundan sonraki tüm maçlara final gözüyle bakacağız.”

"Bugüne kadar takımda futbolcuların yaşamış oldukları da bir oyuncunun yaşamaması gereken şeyler" diyen Aygün, "Futbolcuların kendilerini yüzde 100 olarak vermesi için dış etkenlerin kafalarını rahatlatması lazım. Rahat olmayınca kendini yüzde 100 veremiyor. Sahada da böyle sonuçlar ortaya çıkıyor" dedi.

Altınordu maçıyla çıkışa geçmek istediklerini vurgulayan Aygün, şunları kaydetti:

"Altınordu karşılaşmasını şampiyonluk maçı gibi görüyoruz. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Ziya hoca da takımı yeni tanıyor. Daha önce onunla çalışmıştım. Daha agresif yapısı var. Takıma oyun sistemini oturttuğu zaman her şey yoluna girecektir. En kısa zamanda bir galibiyete ihtiyacımız var. Galip gelirsek, önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. İnşallah Altınordu maçıyla galibiyetlere başlarsak devamı gelir."