ORDU (AA) - PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, ikinci hafta Adanaspor karşısında elde ettiği galibiyetinin ardından ligde 50 gündür kazanamıyor.

Sezona Kayserispor mağlubiyetiyle başlayan Orduspor, ikinci hafta deplasmanda Adanaspor'u 4-2'lik skorla geçerek hanesine 3 puan yazdırdı. Mor-beyazlı ekip, ekip geride kalan 8 haftada 1 galibiyet ve 1 beraberlik alırken, 6 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı.

Rakip fileleri 6 kez havalandıran mor-beyazlılar, kalelerinde 17 gol gördü. Sezonun ikinci haftası olan 14 Eylül'de kazandığı Adanaspor maçının ardından ligde 50 gündür galibiyet yüzü görmeyen Orduspor, topladığı 4 puanla 17. sırada yer aldı.

Kötü gidişi bir türlü durduramayan mor-beyazlılar, 8 haftada teknik direktörler Fikret Yılmaz ve Erkan Sözeri ile yollarını ayırırken, 6 futbolcusunu da kadro dışı bıraktı. 

Orduspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda da Sarıyer'e 1-0 yenilerek elendi.

- "Gol yollarında istediğimizi yapamıyoruz"

Takımın teknik sorumlusu Muhammet Dilaver, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gol yollarında etkili olamadıklarını söyledi.

Takımın tek sorunun "gol atamamak" olduğunu dile getiren Dilaver, "Çok iyi oynayan ve her geçen gün üzerine koyan bir takımımız ancak bir türlü gol yollarında istediğimizi yapamıyoruz. İyi oynayan ancak bir türlü skor tabelasını değiştiremeyen ekibiz. Bunu tersine çevirip istediğimizi başardığımız taktirde daha iyi yerlere geleceğimizi biliyorum" dedi.