ORDU (AA) - 52 Genç Taraftarlar Derneği Orduspor Kulübü ve derneklerine destek sağlayan iş adamı Fatih Sarı'ya teşekkür plaketi verdi.

Dernek binasında düzenlenen programda konuşan 52 Genç Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Aydın, daha önce olduğu gibi Orduspor Kulübü ve derneklerini yalnız bırakmayan iş adamlarını unutmadıklarını söyledi.

Orduspor taraftarlarının çok sıkıntılarının olduğunu ancak iş adamları sayesinde bu sorunlarının üstesinden gelindiğini belirten Aydın, "Sorularımızı çözen iş adamlarımızdan birisi de sayın Fatih Sarı'dır. Kendisi deplasman masraflarımızı ve tribün ihtiyaçlarımızı karşılaşmıştır. Uzun zamandan beri yanımızda olan Fatih beye çok teşekkür ederim." dedi.

İş adamı Fatih Sarı'nın daha önce bayrak kampanyası başlatan ilk isimlerden birisi olduğunu dile getiren Aydın, "İş adamımız her zaman üzerine düşeni fazlasıyla yapmıştır. Orduspor taraftarları olarak kendisine çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Fatih Sarı ise her zaman Orduspor'un ve taraftarlarının yanında olduklarını dile getirerek, "Orduspor'u yeniden üst liglere çıkması için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Konuşmaların ardından Aydın, hazırladığı plaketi iş adamı Fatih Sarı'ya takdim etti.