ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Orduspor'da Adana ASKİ karşısında alınan galibiyetin mutluluğu yaşanıyor. 

Orduspor Kadın Basketbol Takımı Genel Koordinatörü ve Başantrenör Alper Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 5. haftasında sahasında oynadıkları Adana ASKİ'yi 74-66 yendiklerini hatırlattı. 

Güçlü bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirten Durur, "Rakibimizin kadrosu kaliteli ve güçlü oyunculardan kurulu. Buna rağmen kazanmasını bildik. Mutluyuz" dedi. 

Ligde ikinci galibiyete ulaştıklarını ifade eden Durur, oyuncularını Adana ASKİ karşısında gösterdikleri üstün performanslarından dolayı kutladığını söyledi. 

Durur, ligin geçen sezona oranla biraz daha zor geçeceğini belirterek, ligde kalıcı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Bu sezon takım olarak kendi sahalarında daha iyi oyun ortaya koyduklarını vurgulayan Durur, şunları kaydetti:

"Bu sezon EuroCup olmak üzere iki kulvarda mücadele ediyoruz. Önceliğimizin lig olduğunu daha önce de söylemiştik. Bu anlamda her maça kazanmak için çıkıyoruz. Adana ASKİ karşısında da kazanmaktan başka bir şey düşünmemiştik. Maç boyunca da üstün oynayan taraf bizdik. Oyuncularımız saha içerisinde bizden istenilen her şeyi yapmayı başardı. Bu galibiyete çok sevindik."