ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, sezon başındaki kampanya kapsamında yeni sezon forması siparişi veren taraftarlara bu formalarının teslim edileceği belirtildi. 

Mor beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, 3 ay önce kampanya başlattıklarını ve ön ödemeli sistem ile forma satışının gerçekleştirildiğini ancak ekonomik kriz nedeniyle formaların taraftarlara teslim edilemediği hatırlatıldı.

Açıklamada, şöyle denildi:

"Kampanya kapsamında birçok taraftarımız 100 TL karşılığında ön satış sistemi ile 2014-2015 sezonu Orduspor forması siparişi vermişti. Ancak bilindiği üzere kulübümüzün içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle bir takım problemler yaşanmış ve ön ödemeli sistem ile forma siparişi veren taraftarlarımızın formalarının teslimatında yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı gecikme yaşanmıştı. Bu süreçte ön ödeme sistemi ile forma siparişi verip bugüne kadar sabırla bekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyor, gecikmeden dolayı da özür diliyoruz. Ön ödeme sistemi ile forma siparişinde bulunan taraftarlarımız aralık ayı içerisinde formalarını Orduspor Store 52 mağazamızdan teslim alabileceklerdir. Aynı şekilde Ordu dışından siparişte bulunan taraftarlarımızın formaları ise kargo ile kendilerine gönderilecektir."