ÇORUM (AA) - Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu, "Oryantiringin sorunlarını ben ve arkadaşlarım yaşayarak öğrendik, 2012'de görevi devir aldığımız zaman ben ve arkadaşlarımın özverisi ile 4 yılda çok iyi bir konuma geldik." dedi.

Çolakoğlu, bazı federasyon yöneticileriyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer'i ziyaret etti.

Federasyon seçimlerine kısa bir süre kaldığını belirten Çolakoğlu, seçimlerde yeniden aday olduğunu söyledi.

Federasyon olarak Çorum'da da güzel faaliyetlere imza attıklarını ifade eden Çolakoğlu, "Çorum oryantiring sporunda merkez şehirlerimizden, camiamızda önemli bir konuma sahip. İnşallah bizlerin yeni yönetiminde Çorum'u hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın en önemli merkezlerinden biri haline getirmeye çalışacağız. Özellikle Hattuşa bölgemizde branş adına projelerimiz var. Bu, turizme katkı sağlarken bölge takımlarımızın kalkınmasını sağlayacaktır." dedi.

Çolakoğlu, oryantiring sporuna desteklerinden dolayı Eğer'e teşekkür etti.

Daha sonra Çorum Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül'ü de ziyaret eden Çolakoğlu, ilerleyen dönemde yapacakları çalışmalarl hakkında bilgi verdi.

"Oryantiringin sorunlarını ben ve arkadaşlarım yaşayarak öğrendik" diyen Çolakoğlu, "2012'de görevi devir aldığımız zaman ben ve arkadaşlarımın özverisi ile 4 yılda çok iyi bir konuma geldik. Camiamızın teveccühü söz konusu, 'oryantiringde her şey daha güzel olacak' diyoruz. Profesyonel çözümler üretiyoruz. Projeler oluşturmak çok önemli bir konu fakat bunları gerçekleştirecek koordinasyon ve uyumu tamamlamalıyız. Biz başarının, camiamızın her bireyini kucaklayarak geleceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Başkan Gül de Çolakoğlu ve ekibine başarılar diledi.