ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşan Trabzonspor, geçen haftaya göre kadrosunda 4 değişiklik yaptı. 

Bordo-mavililerde sakatlıkları bulunan Okay Yokuşlu, Kevin Constant, Jose Bosingwa, Sefa Yılmaz, Alexandru Bourceanu ve Deniz Yılmaz, Ankara'ya getirilmedi. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şota Arveladze, ligde geçen hafta sahalarında oynadıkları Galatasaray maçına göre ilk 11'de 4 değişikliğe gitti. Gürcü teknik adam, sakatlıkları bulunan Constant ve Okay Yokuşlu'yu kadroya almazken, Özer Hurmacı ve N'Doye'yi ise kulübede oturttu. Bordo-mavililerde Alper Uludağ, Yusuf Erdoğan, Mehmet Ekici ve Cardozo, Osmanlıspor karşısında forma giydi.

Karşılaşmayı yaklaşık bin civarında Trabzonspor taraftarı da kale arkası tribününden takip etti.

Taraftarlar, "Yönetim uyuma taraftarın dışarda" şeklinde tezahürat yaparak, stat dışında maça girmek için bekleyen bordo-mavili futbolseverlerin tribüne alınmasını istedi.

 

- Osmanlıspor cephesi

 

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, geçen hafta oynadıkları Mersin İdmanyurdu maçındaki ilk 11'de zorunlu olarak tek değişiklik yaptı.

Akçay, sakatlığı bulunan Polonyalı stoper Lukasz'ın yerine Soro'ya kadroda yer verdi. Sakatlığı geçen Bilal Aziz Özer, tedavisi süren Aminu Umar ve Lukasz Szukala, maç kadrosunda yer bulamadı.

Sezon başından bu yana sakatlığı bulunan ancak Trabzonspor maçı öncesinde iyileşen Tisdell ise ilk kez bir lig maçında maç kadrosuna alındı.

Osmanlıspor taraftarları ise maraton tribünün bir bölümünden başkent ekibine destek oldu. 

 

- Japon Devlet Televizyonu Osmanlı Stadı'nda

 

Japon Devlet Televizyonu yetkilileri, Osmanlıspor kadrosunda yer alan Japon futbolcu Takayuki Seto ile ile ilgili bir belgesel hazırlamak için başkente geldi.

Seto, Trabzonspor maçında kadroda yer almazken, tribünlerden takımına destek verdi.