UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda perşembe günü deplasmanda Danimarka temsilcisi Midtjlland ile karşılaşacak olan Osmanlıspor, çalışmalarına tüm hızıyla devam etti.
UEFA Avrupa Ligi Play-off etabında Danimarka’nın Midtjlland takımıyla karşılaşacak olan Osmanlıspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Kulübün Batıkent Tesisleri’nin bakıma alınmasından dolayı Ostim Stadı’nda yapılan antrenman 1 saat 20 dakika sürdü. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana mor-sarılı oyuncular, ısınma koşusuyla başladı. Daha sonra ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenmanda saha kenarına kurulu istasyonlarda çabukluk çalışması yapıldı. Başkent ekibi, antrenmanın ikinci etabında ise taktik çalışması ve tam sahada taktik ağırlıklı maç yaptı. Günün tek antrenmanı sprint çalışmasıyla son buldu.
Antrenmana ülkesinin milli takımında bulunan Aminu Umar ve tedavileri devam eden Engin Bekdemir ile Aykut Demir katılmadı. Osmanlıspor yarın sabah saatlerinde basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmandan sonra öğlen saatlerinde özel uçakla Danimarka’ya hareket edecek.
(İHA)