Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Kayserispor’la oynadığı maçın ardından 3 gün izin yapan Osmanlıspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 3 gün izin yapan Osmanlıspor, bugün yaptığı antrenmanla ligin 11’inci haftasında sahasında Alanyaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde kulübün Batıkent Tesisleri’nde yapılan antrenmana ülkesinin milli takımlarında bulunan Ndiaye ve Delarge ile tedavileri devam eden Koray Altınay, Engin Bekdemir katılmadı. Lawal, Vrsajevic ve Diabete antrenmanın ilk etabında takımla birlikte çalışmalarda yer alırken, sonraki bölümde takımdan ayrı fizyoterapist nezaretinde çalışmalarını devam ettirdi.
1 saat 15 dakika süren haftanın ilk antrenmanına core çalışmasıyla başlayan mor-sarılılar daha sonra ısınma ve koordinasyon çalışmasına geçti. 3 grup halinde dayanıklılık koşusu yapan Başkent ekibi yarı sahada oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı. Osmanlıspor, yarın sabah 10.00’da ve akşam 18.00’de yapacağı antrenmanlarla Alanyaspor maçının hazırlıklarını devam ettirecek.
(İHA)