Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, oyuncularını tebrik ettiğini söyledi.
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, 67-65 kazanılan Darüşşafaka Doğuş müsabakasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özellikle maçın son saniyelerinin çok çekişmeli geçtiğini ifade eden Obradovic, önce Darüşşafaka Doğuş’un son saniyelerde sayı bulduğunu, ardından buna bitime 2 saniye kala Bogdanovic ile karşılık verdiklerini söyledi. Obradovic, "Son periyotta kendi seviyemize göre oynayamadık. Hem hücumda hem de savunmada çok kötüydü. Buna rağmen takım mücadele etti. Oyuncularımı çok önemli bir kupayı kazandırdıkları için tebrik ediyorum. Bu başarı onlar sayesinde geldi. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Müthiş bir atmosfer sağladılar. Onlar bizim çok önemli bir parçamız" dedi.

BOGDANOVİC: "BİZİN İÇİN ÖNEMLİ BİR KUPAYDI"
Karşılaşmayı değerlendiren Bogdan Bogdanovic, "Muhteşem bir maçtı. Her şey çok güzeldi. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim için çok önemli kupaydı. Geçen sezonu kupasız geçirmiştik" diye konuştu.

"O AN BANVİT - GALATASARAY MAÇINDAKİ BASKET AKLIMA GELDİ"
Son saniye basketi ile alakalı da konuşan Sırp yıldız, "Bütün ligleri izliyorum. Banvit - Galataray maçında da aynı basket olmuştu. O an o durum aklıma geldi. Önüm açık olsaydı direk atacaktım. Ama önüm açık olmadığı için öyle bir atış kullandım" şeklinde konuştu.
(;HA)