Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Murat Özaydınlı’nın, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Merkez Hakem Kurulu başkan ve yöneticilerinin değiştirilmesi üzerine attığı tweet Beşiktaşlıları kızdırdı.
Darbe girişimi sonrası FETÖ/PDY operasyonları devam ederken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Kuddusi Müftüoğlu ve üyelerin tamamının istifa etmesi gündeme bomba gibi düştü. Yıldırım Demirören başkanlığındaki TFF, MHK Başkanlığı’na Yusuf Namoğlu’nu getirirken, Fenerbahçeli eski yöneticiden şok bir yorum geldi.
Sarı lacivertli takımın eski asbaşlkanlarından Murat Özaydınlı, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Şimdi ne olacak geçtiğimiz yılın şaibesi ?" ifadelerini kullandı. Özaydınlı’nın bu paylaşımına kısa süre içinde onlarca retweet ve beğeni gelirken, başta Beşiktaşlı taraftarlar olmak üzere bazı kullanıcılar yoruma tepki gösterdi.
Özaydınlı bir süre sonra attığı başka bir tweette ise, "Beşiktaş’lıların tepkisini hayretler içinde takip ediyorum,neden üstlerine aldılar?" yorumunda bulundu.
(İHA)