Gençlerbirliği’ne kendi sahasında 2-1 yenilen Trabzonspor’da Teknik Direktör Şenol Güneş, seyirciden özür diledi. Güneş, maçın ardından şu şekilde bir açıklama yaptı:

“Kendi sahamızda seyircimiz önünde üst üste maç kaybetmekten üzüntülüyüz. Seyircilerimizden özür diliyoruz. Onlar takımın galip gelmesini istiyorlar. Bujgünde öyle bir maçtı. Tutuk başladık. Ve ilk gelen pozisyonda golü yedik. İkinci yarının başında da yine aynı şekilde oldu. Bazen kötü gittiğinizde şansta yanımızda olmaz.
İkinci yarı hamlelerimiz var bu kez biz gol bulamadık. Oyun üstünlüğü bizde olmasına rağmen skor üstünlüğü rakibin lehine oldu. Onların savaşarak oynaması galip gelmelerine neden oldu, bu direnci biz gösteremedik. Pozisyonları gole çeviremedik. Ama dediğim gibi yorgunluklar direncimizi düşürüyor. Oyuncularımız olağanüstü hırsla oynadı ama olmadı. Oyuncularımızdan iyi işler yapan var ama bunlar da kesik kesik oluyor.

BEKLENTİLERİ OLAN TAKIMIZ
Beklentileri fazla olan bir takımız seyircide bekliyor oyuncuda bekliyor. Beklenen sonuç gelmeyince moral motivasyon sıkıntısı oluyor. Üzülmeye zamanımız yok. Yarış devam ediyor. O maç bitiyor Pazar günü Perşembe günü maç var. Bir an evvel toparlamamız lazım. Elimizdeki imkanlar çerçevesinde ilk yarıyı böyle kapatıp ikinci yarı daha iyi şeyler yapmamız lazım.
Elimizdeki imkanlar çerçevesinde en iyisi yapmak için uğraşıyoruz. Maçı kaybetseniz de futbol oynamayı düşünüyoruz. Bugünde öyle Galatasaray maçında da öyleydi. Oyuncularımızı eleştireceğiz eksikleri görüp geliştireceğiz. Saha dışında düşünmüyoruz Saha içinde neler yapıp onları konuşup en iyisini sahaya yansıtmaya çalışacağız”