Gruptaki yer alan diğer bir maçta ise Paris Saint Germain ile Club Brugge oynayacak. Lider takım ile Club Brugge'nin karşı karşıya geleceği maçtan önce Tuchel'den önemli açıklamalarbir geldi. Paris Saint Germain 1xbet sport betting teknik direktörü Tuchel, açıklamalarında Galatasaray'a da yer verdi.

Paris Saint Germain Lider

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile karşılaşmaya hazırlanan Galatasaray, Lig şampiyonu Paris Saint Germain'in gündeminde yer alıyor. Aynı ligde Paris Saint Germain da Cluo Brugge ile karşılaşacak. Ligde lider konumda olan Paris Saint Germain 6 puana sahip. Club Brugge ise 2 puanla ligde ikinci sırada bulunuyor. Club Brugge karşılaşmasından önce 1xbet portugal açıklama yapan Tuchel, Galatasaray maçını örnek göstererek, zor bir müsabaka olduğunu belirtti.

Galatasaray Kolay Bir Rakip Değil

Galatasaray maçını değerlendiren teknik direktör Tuchel, zor ve yorucu bir karşılaşma olduğunu aktardı. Bu aşamadan sonra rakiplerin daha da zorlayacağını zaten bildiklerini ifade eden Tuchel, her karşılaşmaya ciddiyetle yaklaştıklarını belirti. Teknik direktör Tuchel, açıklamalarında rakiplerine karşı saygılı olduklarını söyleyerek devam etti

معلومات عامة عن 1xbet Club Brugge'nin de kolay bir rakip olmadığını dile getiren Tuchel, Galatasaray'ı da kolay bir takım olarak görmediklerinin altını çizdi. Club Brugge'nin Real Madrid ile yaptığı karşılaşmada etkili bir hücum silahı ile rakibi zorladığını belirten Tuchel, herşeye rağmen dikkatli olmaya devam edeceklerini ifade etti.