Yılbaşına Çarşı Polis Karakolu'nda giren Trabzon İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, personeliyle birlikte üzerinde Türk Polis Teşkilatı'nın armasının yer aldığı yaş pastayı kesti.
2012 yılı için temennilerini aktaran Yavaş, ''En kötü günümüz böyle olsun. 2012 yılının bereket, huzur ve sağlık getirmesini istiyoruz'' dedi.
   


GÜMÜŞHANE VALİSİ    
Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, yeni yıl nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Vali Mayda, yılbaşına sayılı dakikalar kala 80. Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel'le birlikte ziyaret etti. Daha sonra Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne geçen Mayda, hastalarla sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.
     Son olarak Köprübaşı Polis Merkezi'ni ziyaret eden ve yeni yıla burada giren Mayda, yeni yılın herkese sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.
     Mayda, ''İnşallah önümüzdeki yıl hem ilimiz hem de ülkemiz açısından refah, mutluluk, sağlık dolu bir yıl olur'' dedi.



GİRESUN VALİSİ
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin yeni yıla girerken İl Jandarma Komutanlığı, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK), Çarşı Karakolu, Ceza evi, Devlet Hastanesi ve Doğumevini ziyaret etti.
Doğum hastanesinde 23.30'dan sonra doğum yapan Özlem Özdemir ve Seynur Kabadayı'nın çocuklarına isim veren Vali Şahin, Özlem Özdemir'in çocuğuna Abdulkadir, Seynur Kabadayı'nın çocuğuna da Abdülkerim isimlerini verdi. Vali Şahin, çocuklarının doğum tarihinin 2012 olarak işlenmesini istedi.