Barcelona'nın yıldız oyuncularından Pedro Rodriguez, Katalanlar'ın Arjantinli yıldız Lionel Messi'ye aşırı bağlı olmadıklarını düşünüyor.

Durdurulamaz bir gol makinesi haline gelen Messi bu sezon La Liga'da forma giydiği 24 maçta 37 gol attı. Bununla birlikte Pedro, Barcelona kariyerinde de 300 gol barajını geçen Arjantinli'nin takımın her şeyi olmadığını düşünüyor.

25 yaşındaki İspanyol, "O her zaman takımı sırtlıyor ve formsuz olduğu zaman da hemen göze batıyor. Fakat Barcelona Messi olmadan da çok güçlü bir takım. Messi'ye bağımlı bir takım olduğumuzu düşünmüyorum." dedi. Barça'nın gol makinesi Granada karşısında da takımını sırtlarken 14 maçtır aralıksız gol atmayı da başarmış oldu.

Leo Messi hakkında övgü dolu sözlerle konuşan Pedro, "Messi inanılmaz hırslı bir oyuncu. Bu tip insanları hayal etmek bile neredeyse imkansız. Sayısız goller atıyor ve durdurulamıyor. Umarım hep böyle devam eder ve hırsı ile arzusu tükenmez. Sizi her daim sonuca götüren bir oyuncu, kesinlikle dünyanın en iyisi. Üstelik Messi hala kariyer zirvesi yapmamış olabilir. Yine ve yine gol rekoru kırıyor." ifadelerini kullandı.

Pedro, San Siro'da oynanacak maçta gol atarak bu sezon kaydettiği gol sayısını en az 6'ya çıkarmayı planlıyor.