Trabzonspor Basketbol Genç Takımı, 2-6 Nisan tarihleri arasında Erzincan’da gerçekleştirilecek olan Bölge Şampiyonası'na katılacak.

Bordo mavi kafile yola çıkmadan önce bordo mavi cafede bir araya geldi.

61saat TV'nin de katıldığı kahvaltıda renkli görüntüler yaşandı.

Altyapıdan sorumlu yönetici Büyükkazaz ile birlikte Alt yapı Koordinatörü Engin Kanber, Alt yapı Sorumlusu Milan Kotarac, Yıldız Takım antrenörü İsmail Can Çuvalcıoğlu ve Küçük Takım antrenörü Necati Gürses de kahvaltıda yer aldı.

ALT YAPI HER KADEMEDE ÖNE ÇIKTI

Yöneticimiz Necati Büyükkazaz, alt yapıda önemli başarıların gerçekleştiğini belirterek, “Yıldız takımımız Trabzon 1.si olduktan sonra Bölge Şampiyonluğu’nu da kazandı. Aynı şekilde Küçük takımımız da hem Trabzon Şampiyonu hem de Bölge Şampiyonu oldu. Her iki takımımız da Anadolu Şampiyonluğu için mücadele edecekler. Ayrıca Genç Takımımız da 2-6 Nisan tarihleri arasında Erzincan’da gerçekleştirilecek olan Bölge Şampiyonası’nda mücadele edecek. Oldukça iyi bir alt yapımız var. Kulüpler için olmazsa olmaz yapı, alt yapıdır. Tek isteğimiz, alt yapımıza tüm camiamızın destek olmasıdır” dedi.

KAFİLENİN 2'LİKLERİ

Kafilede takımın 2 metrelik yıldızları da dikkatçi çekti. 16 yaşındaki Muhammet Emin Çelik, 17 yaşındaki Mehmet Pazarbaşı, 17 yaşındaki Yaşar Hakan Karabacak, Erzincan'da Trabzonspor için sonuna kadar mücadele edeceklerini söylediler.