Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İllererası Türkiye Basketbol Şampiyonasında ikinci olan Trabzon KYK Takımı oyuncuları, “Bu yıl ikincilikle yetindik, gelecek yıl şampiyon olmak üzere çalışmalarımıza erken başlayacağız” diye konuştular.
Takım arkadaşları ile birlikte Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü ziyaret eden Trabzon KYK Basketbol Takımı Kaptanı Sema, 33’üncü kez düzenlenen turnuvada ilk kez Trabzon’a ikincilik kupası kazandırdıklarını ifade ederek, “İyi bir ekibiz. Önce il, ardından da Samsun’da yapılan bölge birinciliğini kazandık. Düzce’de yapılan de finallerde ise son maça kadar iyi bir performans ortaya koyduk, finalde kaybettik. Ama birkaç takviye ile gelecek yol şampiyonluk kupasını Trabzon’a getireceğimize inanıyoruz çünkü o bu kadroda o potansiyel var” dedi. 
Antrenör Mert Yeniçeri ile birlikte başarılı bir grafik çizen kaptan Sema ve İrem, Ebru, Sude, Melike, Neşe, Sinem, Ayşe, Zeynep ve Hilayda’dan oluşan takımla gurur duyduklarını ifade eden İl Müdürü Birdal Öztürk, “Hem spor, hem de derslerinde başarıdan başarıya koşan gençlerimizi yürekten kutluyorum” derken Yurt İdare İşleri Şube Müdürü Hayrettin Köse, “Bu takımın şampiyonluk hedefine mutlaka ulaşacaktır çünkü, çok yetenekli bir gruptan oluşuyor” ifadelerini kullandı.