Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, Galatasaray galibiyetinin ardından, Kadıköy’deki geleneği sürdürdüklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasındaki derbi mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.
Potuk, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında, "Maçtan önce 4 puan gerideydik. Bu maçta beraberlik bile bizim için kayıptı. Kadıköy’deki geleneği biz de sürdürdük. Önümüzde 11 tane final maçı var. Bunları kazanıp sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Taraftarlarımız kenarda ısınırken benim için tezahüratlarda bulundular. Özlediğimiz bir atmosferdi ve onlara da teşekkür ediyorum" dedi.
Maç öncesi neler konuşulduğunun sorulması üzerine sarı-lacivertli futbolcu, "Maçtan önce bütün futbolcular Samandıra’da vakit geçiyorduk. Galatasaray maçlarında avantajlı olduğumuzu biliyorduk. 16-17 yıldır süren bir gelenek. Biz de bugün elimizden geleni yapıp kazandığımız için çok mutluyuz. Kızışan bir şampiyonluk yarışı var. Biz bir puan gerideyiz. Kendi maçlarımızı kazandığımız takdirde şampiyon olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)