UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor'un 2.turdaki rakibi PSV oldu. İlk maç 16 Şubat'ta Trabzon'da, rövanşı ise 23 Şubat'ta Hollanda da yapılacak. Trabzonspor PSV'yi yenip turu geçerse 3. turda Valencia-Stoke City eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.   

NEVZAT ŞAKAR; " BİZ DEĞİL PSV DÜŞÜNSÜN"

Trabzonspor As Başkanı Nevzat Şakar PSV’nin güçlü bir takım olduğunu belirterek kura eşleşmesini şöyle değerlendirdi..

“ Biz Şampiyonlar liginden geliyoruz. İyi bir performansımız var. Biz düşüneceğimiz kadar PSV de düşünsün. Eşit güçlerin maçı olacak. PSV’nin de bizden çekineceğini biliyoruz. Turu geçmek için her türlü anlamda kendimizi hazırlayacağız “dedi.




RAKİBİMİZ BELLİ OLDU


 TRABZONSPOR- PSV EİNDHOVEN




UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor'un 2.turdaki rakibi PSV oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. tur kuraları İsviçre'nin Nyon kentinde çekildi

Trabzonspor'un rakibi Hollanda'nın PSV takımı olurken , Beşiktaş'ın rakibi ise Portekiz'den Braga oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk maçlar 16 Şubat, rövanşları ise 23 Şubat'ta tarihinde oynanacak.



TRABZONSPOR CEPHESİ


İşte birbirinden güçlü takımlar arasında öne çıkanların son durumu...

Manchester United

Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkamamaları tam anlamıyla şok etkisi yarattı. Avrupa Ligi’ne aynı derece önem verip vermeyecekleri, Premier Lig’deki durumlarıyla doğru orantılı. Ancak lider Manchester City’yi 2 puan geriden takip eden Sir Alex Ferguson önderliğindeki Kırmızı Şeytanlar’ın Avrupa’daki eşsiz tecrübesi, onları kurada karşılaşmak istemediğimiz takımlar arasına koyuyor.

Valencia


İspanya’da Real Madrid ve Barcelona’nın en yakın takipçisi Valencia, Avrupa kupalarında bir türlü bekleneni veremiyor. Ligde Soldado’nun müthiş performansıyla zirve yarışına katılan İspanyol devinde, milli futbolcumuz Mehmet Topal da forma giyiyor. Gruptan çıkamamalarına karşın, Genk’i 7-1, Leverkusen’i de 3-1 yenmiş olmaları, güçlerinin bir göstergesi.

Manchester City

Arap sermayesiyle astronomik transferleri hiç zorlanmadan gerçekleştiren Manchester City, bu sezon tam anlamıyla takım olabilmeyi başardı. Şampiyonlar Ligi’nden elenmelerine karşın Premier Lig’de lider konumda bulunmaları, sahip oldukları gücün önemli bir kanıtı. Özellikle Balotelli’nin form grafiği ürkütücü. Karşımıza çıkması en tehlikeli takımlardan biri kuşkusuz, Manchester City.

Schalke 04

Avrupa Ligi’nde grubunun namağlup takımı Schalke, Bundesliga’da şampiyonluk yarışını sürdürüyor. Borussia Dortmund ile birlikte Bayern Münih’i 3 puan geriden takip eden Alman takımında, Huntelaar müthiş bir sezon geçiriyor ve olası bir eşleşmede büyük sıkıntı yaşatabilir. Ayrıca Real Madrid’in efsane isimlerinden Raul de, Schalke formasıyla ikinci baharını yaşıyor ve Huntelaar’la çok iyi partner oldular.

Diğer takımlar

PSV Eindhoven
Olimpiakos
Twente
Ath. Bilbao
Sporting Lizbon
Standard Liege
M. Kharkiv
Anderlecht