KARABÜK (AA) - Spot Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü İlhan Özer, "Ligin lideriyle zorlu bir maça çıkacağız. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor, çıkıp mücadelemizi vereceğiz." dedi.

Özer, Hasan Doğan Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, haftalar önce ligden düşmelerinin kesinleştiğini belirterek, yarın karşılaşacakları lider Gençlerbirliği'nin şampiyonluğa en yakın aday durumunda bulunduğunu söyledi.

Rakiplerinin kağıt üzerinde favori görüldüğüne işaret eden Özer, "Ancak maç oynanmadan kazanılmıyor. İyi bir şekilde hazırlandık. Ligin lideriyle zorlu bir maça çıkacağız. Rakibin durumu bizi ilgilendirmiyor, çıkıp mücadelemizi vereceğiz. Ligde artık son maçlarımıza çıkıyoruz. Gelecek sezon bir alt ligde yeniden buraya dönmek için mücadele edeceğiz. İnşallah takım olarak zor süreci geride bırakır, eski güzel günlere döneriz." diye konuştu.

Özer, taraftarları maça beklediğini, oyuncuların buna ihtiyacı olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan kırmızı-mavili ekip, yarın sahasında oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı.

Hakem Batuhan Gültek'in yöneteceği Kardemir Karabükspor-Gençlerbirliği maçı yarın Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak.