Yıldız futbolcunun sağlık kontrolü için randevusunu bile ayarlayan İtalyan ekibini öfkelendirdi ve yöneticiler Silva ile Sociedad'a tepki gösterdi.

İspanyol ekibi Real Sociedad, Manchester City'den ayrılan efsane isim David Silva'yı kadrosuna dahil ederek transferin çok tartışılan perde arkası olay oldu. Lazio'nun bütün konularda anlaşma sağlayıp görüşmeye başladığı, sağlık kontrolü için randevusunu bile ayarlayan İspanyol yıldız, son anda Bask ekibi tarafından ikna edildi ve ülkesine geri döndü. David Silva, akşam saatlerinde tecrübeli futbolcuyla 2 senelik sözleşme imzaladığını duyurdu. 1xbet 4 MİLYON EURO'YA ANLAŞMIŞTI Lazio, Sociedad devreye girmeden önce yıldız isimle senelik 4 000 000 euro artı ve bonuslar karşılığında prensipte 3 senelik anlaşma sağlamıştı.

YÖNETİM TEPKİ GÖSTERDİ

Lazio yönetimi, yaşananlar sebebiyle hem futbolcuya hem de İspanyol kulübüne tepki gösterdi. İtalyan ekibi kulüp yöneticileri, Real Sociedad'ı etik davranmayarak, David Silva da kendilerine bilgi vermemekle suçladı.

13 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Geçtiğimiz yıllarda Valencia, Eibar ve Celta Vigo'da oynayan Silva, 10 sene formasını giydiği Manchester City'de toplam 14 şampiyonluk yaşadı. İspanya ile Avrupa ve Dünya şampiyonluğu bulunan 34 yaşındaki futbolcu; 4 Premier Lig, 4 Lig Kupası, 3 Community Shield ve 2 FA Cup kazandı.